Aanmelden netwerkevent SLIM is gestart; gastspreker is Annemarie van Gaal

Geplaatst: 11-10-2016

Gemeente Moerdijk en Ondernemersverenigingen hebben de handen ineengeslagen en organiseren dinsdagavond 15 november het netwerkevent SLIM voor lokale ondernemers. ‘Samen Lokaal Inkopen Moerdijk’, dát is SLIM. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden voor de avond. Inmiddels is ook bekend dat onderneemster en tv-persoonlijkheid Annemarie van Gaal als gastspreker een lezing geeft.

De organisatoren zijn erg blij met haar komst: Annemarie van Gaal is als ervaren en inspirerend ondernemer, investeerder, auteur én televisiepersoonlijkheid ongetwijfeld in staat om een waardevolle, inspirerende en praktijkgerichte lezing te geven. Mevrouw Van Gaal kent het klappen van de zweep en is inmiddels bekend als gerespecteerd en inspirerend ‘powervrouw’ voor velen, door haar boeken, columns, lezingen en tv-programma’s. Haar bevlogenheid zal een verrassende lezing opleveren, met bijzondere invalshoeken op het ondernemerschap, waarbij lef en innovatie een grote rol spelen.

Veelbelovende line up

SLIM is in het leven geroepen om het lokale ondernemerschap aan te wakkeren. Tijdens de avond kunnen de aanwezige ondernemers een selectie maken uit een aantal verfrissende en interessante inspiratiesessies door collega-ondernemers. Ook deze line-up is veelbelovend: Sarah Lammers en Elke Thijssen van Lammers / Thijssen Advocaten Arbeidsrecht; een van de Marketing & Sales-specialisten van Tomorrow, een vertegenwoordiger van de Rabobank; de inkoopadviseurs van gemeente Moerdijk en directeur Joris Toonders van Yonego houden een inspiratiesessie.

Aanmelden

Ondernemers uit Moerdijk kunnen aanmelden via deze website: Aanmelden SLIM. Ook is er een Facebookpagina opgezet onder Samen Lokaal Inkopen Moerdijk.