Ambassadeurs van Schoon Belonen stralen

Geplaatst: 10-4-2017

Donderdag 6 april startte in gemeente Moerdijk het Schoon Belonen seizoen van 2017. Balletstudio Tamara en M.F.C. de Ankerkuil zijn de nieuwe “ambassadeurs” van dit project. Jaap Kamp mocht hen op deze stralende middag de speciale Schoon Belonen inzamelcontainers overhandigen. Wilt u ook deelnemen met uw school, vereniging of organisatie? Meld u dan snel aan!

Plastic flesjes, blikjes en andere verpakkingen horen niet op de grond. Daarnaast zijn het waardevolle materialen als grondstof voor nieuwe producten. Schoon Belonen zoekt scholen, sportclubs en andere organisaties die hun omgeving willen schoonmaken en schoon houden. M.F.C. de Ankerkuil, Balletstudio Tamara en het Marklandcollege gaan al voorop. Ze scheiden hun afval en maken 2 keer per jaar hun buurt schoon. Voor deze maatschappelijke betrokkenheid ontvangen ze ieder een vergoeding van € 200,00.

Aan de slag

Heeft uw school, sportvereniging of maatschappelijke organisatie ook interesse om aan de slag te gaan? Gemeente Moerdijk heeft nog plaats voor 12 organisaties binnen deze pilot van Schoon Belonen. Jullie gaan aan de slag met scheiden en schoonmaken, de gemeente zorgt voor containers, handschoenen, hesjes, afvalzakken en het inzamelen van het afval. Dit kan naast de  € 200,00 vergoeding voor uw school of (sport)vereniging een besparing opleveren in de afvalkosten.

Aanmelden kan via: info@moerdijk.nl onder vermelding van 'Pilot Schoon Belonen'. Let op: Vol is Vol