Komt u ook meedenken en meepraten tijdens de bewonersbijeenkomsten over vervoersalternatieven?

Geplaatst: 15-6-2017

Eind vorig jaar liet de gemeente Moerdijk een onderzoek uitvoeren over (openbaar) vervoer. Mede door de inzet van de mensen die hier aan meededen kunnen wij werken aan oplossingen die passen bij de behoeften van onze inwoners. Inmiddels zijn we een stap verder en willen we bespreken hoe mogelijke aanvullende vervoersoplossingen er uit kunnen zien. Stichting Zet organiseert in opdracht van de gemeente Moerdijk drie bewonersbijeenkomsten.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst voor uw woonplaats

Tijdens deze bijeenkomst geven we een korte toelichting op de uitkomsten van het onderzoek. Daarna vragen we u om actief mee te denken en te praten over vervoersalternatieven in aanvulling op het openbaar vervoer. Tijdens de bijeenkomsten worden alleen de gegevens gepresenteerd en besproken voor de woonplaatsen die bij de betreffende datum worden genoemd.

Klundert, Noordhoek, Standdaarbuiten:

Dinsdag 13 juni, De Standaert, Timberwolfstraat 5-A, Standdaarbuiten

Fijnaart, Heijningen, Helwijk, Willemstad:

Donderdag 15 juni, De Parel, Margrietstraat 15, Fijnaart

Langeweg, Moerdijk, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek:

Woensdag 21 juni, De Borgh, IJshof 1, Zevenbergen

Alle bijeenkomsten duren van 19.30 uur – 21.00 uur

Wilt u uiterlijk twee dagen voor de bijeenkomst laten weten of u komt aan Ilse Bakx via ibakx@wijzijnzet.nl? Als u niet aanwezig kunt zijn op deze datum maar wel op de hoogte gehouden wilt worden, laat ons dat dan weten via de mail. Uiteraard kunt u in de mail ook aandachtspunten doorgeven voor mogelijke vervoersoplossingen.