Een vergunning aanvragen? Wij helpen u!

Geplaatst: 30-11-2020

!Als ondernemer investeert u continu in de groei van uw bedrijf. U maakt plannen voor uitbreiding van uw pand of extra activiteiten. Hiervoor is vaak een vergunning nodig. Het kan ook zijn dat u daardoor tegen de grenzen van de mogelijkheden van het bestemmingsplan aan gaat lopen. Als gemeente helpen we u waar mogelijk om te voorkomen dat dit tot vertraging en extra kosten leidt.

Naar aanleiding van de resultaten van de ondernemerspeiling zijn we aan de slag gegaan om onze website op het punt van de vergunningaanvraag te verbeteren. Afhankelijk van het stadium waarin uw eventuele plannen zich bevinden, heeft u een aantal mogelijkheden om hierover snel duidelijkheid te krijgen:

Naast bovenstaande digitale mogelijkheden, nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij ons Vergunningenloket. Hier kunt u samen met een van onze experts de (on)mogelijkheden van het bestemmingsplan verkennen en weet u na afloopt met welke randvoorwaarden u verder rekening kunt houden. Een afspraak maken kan via Afspraak maken Vergunningenloket.