GGD vaccineert 1300 jongeren in Zevenbergen

Geplaatst: 3-4-2019

Dit voorjaar vaccineert GGD West-Brabant jongeren tussen 14 en 18 jaar tegen de meningokokkenziekte. Op 8 april krijgen jongeren uit de gemeente Moerdijk deze prik in Zevenbergen. 

Het wordt die dag vanaf 15.00 uur druk rond het gemeentehuis in Zevenbergen. Jongens en meiden geboren in 2001, 2002 of tussen 1 januari 2004 en 30 april 2004 komen vanaf 16.00 uur de prik tegen meningokokken ACWY halen. Een uur eerder komen meisjes die dit jaar 13 worden voor de prik tegen baarmoederhalskanker.

In verband met de verwachte drukte is het advies aan de jongeren die de prikken komen halen op de fiets te komen of te carpoolen. Komt u toch met de auto? Volg dan de borden ‘vaccinatie gemeentehuis’ en parkeer op een van de volgende parkeerplaatsen:

  • P1: Gemeentehuis
  • P2: De Borgh
  • P3: Kasteeltuin
  • P4: Zwembad De Bosselaar

Wij verzoeken u vriendelijk om de instructies van de verkeersregelaars op te volgen zodat de doorstroming zo optimaal mogelijk blijft.

Meer informatie over de vaccinatiecampagne tegen meningokokken ACWY leest u op www.ggdwestbrabant.nl/meningokokken of de campagnewebsite van het RIVM: www.deelditnietmetjevrienden.nl