Gebiedsplannen nu op moerdijk.nl

Geplaatst: 13-5-2016

Vanaf vrijdag 13 mei vindt u alle informatie en het laatste nieuws over de gebiedsplannen op moerdijk.nl. Bij de vernieuwing van deze website eerder dit jaar, is al ingestoken op het aanbieden van informatie en nieuws over de eigen dorp/stad, onder andere via de plattegrond op de homepage. Dit aanbod wordt steeds verder uitgebreid en uiteraard mogen de gebiedsplannen daarbij niet ontbreken. De site www.gebiedsplannen.nl is daardoor overbodig geworden.

Op de pagina’s vindt u achtergrondinformatie, in het kort de actuele thema’s, documenten en de data van de eerstvolgende bijeenkomsten (voor zover deze bekend zijn). Kijk snel op www.moerdijk.nl/gebiedsplannen.

Gebiedsplannen.nl was een aparte website namens alle deelnemende partijen, die speciaal was aangemaakt voor de gebiedsplannen in de gemeente Moerdijk.

Gebiedsplannen

Sinds 2012 worden gebiedsplannen opgesteld in een samenwerking tussen maatschappelijke organisaties (Gemeente Moerdijk, Surplus, Politie, Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Groenhuysen), inwoners en bedrijven. Ontwikkelingen voor elke kern en het buitengebied krijgen plek in één document. Met als doel dat het ook in de toekomst prettig is om te wonen en leven in de kernen en het buitengebied van de gemeente Moerdijk. Alle partijen gaan samen aan de slag hiervoor.
De eerste negen plannen in de gemeente Moerdijk zijn inmiddels afgerond. Uiteindelijk worden voor alle plaatsen en voor het buitengebied in de gemeente (in totaal twaalf) gebiedsplannen opgesteld.

Projecten