Geef inbrekers geen kans!

Geplaatst: 15-10-2017

Ook in onze gemeente hebben we te maken met woninginbraken. En daar willen wij uiteraard tegen optreden. 9 op de 10 woningen is niet voldoende inbraakwerend en inbrekers staan hier gemiddeld binnen 30 seconden binnen. U kunt hier iets tegen doen!

Als gemeente hebben wij daarom een samenwerking gesloten met het regionale Politiekeurmerkbedrijf 'Inbraakproof'. Zij bieden u nu kosteloos een politiekeurmerk-inspectie aan van uw woning (normale tarief € 49,-). Tevens zijn zij gespecialiseerd in het treffen van de benodigde beveiligingsmaatregelen.

Wilt u de kans op een inbraak zo klein mogelijk maken, laat dan een vakkundige inspectie uitvoeren.

400 woningen zijn naar aanleiding van deze actie al beveiligd door Inbraakproof.

Meer informatie

Op de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, www.politiekeurmerk.nl, kunt u meer vinden over het keurmerk.

Week van de Veiligheid

In de 'Week van de Veiligheid' is er extra aandacht voor veiligheid. Natuurlijk zijn we het hele jaar alert op de veiligheid van Moerdijk. In de Week van de Veiligheid zetten we nét een stapje meer. Dat doen we door elke dag extra aandacht te besteden aan veiligheidsitems. De week van de veiligheid 2017 is van 9 tot en met 15 oktober.