Gemeentehuis weer open volgens normale openingstijden

Geplaatst: 20-5-2020

Door de situatie met het coronavirus ontvingen wij minder bezoekers dan gebruikelijk. Om deze reden hebben wij onze openingstijden aangepast. Vanaf 25 mei zijn wij weer open volgens de normale openingstijden, maar met een aantal aanpassingen.

Om de aangeraden 1,5 meter afstand te houden, kunnen niet alle balies tegelijk open en beschikt daardoor niet ieder team dagelijks over een balie om mensen te ontvangen. Hierdoor zijn we beperkt in het aantal afspraken dat we kunnen maken en lukt het misschien niet zoals gebruikelijk een afspraak te maken binnen vijf werkdagen. We streven ernaar om binnen anderhalve week een afspraak te plannen.

Voor nu geldt ook, dat wij alleen op afspraak werken. Het ophalen van een rijbewijs of reisdocument kan wel zonder afspraak tijdens onze openingstijden. Wilt u liever een afspraak maken voor het ophalen? Dan kunt u die zelf via moerdijk.nl/afspraak inplannen.

Regel het online

Wist u dat u online ook veel zelf kunt regelen? Zo kunt u een uittreksel uit de Basisregistratie Personen of burgerlijke stand aanvragen, een gezondheidsverklaring aanvragen via de website van het CBR of bij de gemeente, een verhuizing, geboorte of overlijden doorgeven en een huwelijk of geregistreerd partnerschap melden. Zelfs een verklaring omtrent gedrag aanvragen kan meestal ook digitaal, afhankelijk van de organisatie of werkgever die de verklaring vraagt. Dat alles kan gewoon wanneer en waar het u uitkomt.