Gratis training: ‘Hoe ga ik om met dementie?’

Geplaatst: 12-10-2016

Als mantelzorger weet u als geen ander wat er komt kijken bij de zorg voor iemand met dementie. U doet het met hart en ziel. Maar het kan soms behoorlijk zwaar zijn. Daarom is het handig om tips te krijgen van een dementie-expert die weet waar hij het over heeft. En prettig om ervaringen uit te wisselen met collega-mantelzorgers die ook weten waar ze het over hebben. Zodat u nóg beter voor uw naaste kunt zorgen. Maar ook voor uzelf!

Het kan tijdens de gratis training ‘Hoe ga ik om met dementie?’ Deze bijeenkomst duurt vier uur en u krijgt persoonlijke en specialistische ondersteuning van een erkende dementie-expert. Maar er is ook gelegenheid om met andere mantelzorgers te praten.

De training ‘Hoe ga ik om met dementie? ‘ is ontwikkeld door Martha Flora. Deze particuliere zorgverlener biedt een alternatief zorgconcept voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. 

 U kunt kiezen uit vier data/locaties:

 • Dinsdag 25 oktober (11.30-15.30 uur) - Fijnaart
  Locatie: Fendertshof, Kerkring 21
 • Donderdag 3 november (11.30-15.30 uur) - Klundert
  Locatie: Mauritshof, Prins Willemstraat 4
 • Maandag 14 november (11.30-15.30 uur) - Willemstad
  Locatie: De Gaard, Kerkring 19
 • Dinsdag 15 november (11.30-15.30 uur) – Zevenbergen
  Locatie: Pluspunt Serena, Zandberg 1

Aanmelden

E-mail: arjan.koreman@surpluswelzijn.nl
Telefoon: 06 120 634 91
Of via de dementieconsulent of de wijkzuster. Let op: maximaal tien deelnemers per training, dus meld u snel aan, want vol is vol.

Kijk op www.marthaflora.nl voor meer informatie.