Gratis training: ‘Hoe ga ik om met dementie?’

Geplaatst: 3-11-2016

Als mantelzorger weet u als geen ander wat er komt kijken bij de zorg voor iemand met dementie. U doet het met hart en ziel. Maar het kan soms behoorlijk zwaar zijn.

Daarom is het handig om tips te krijgen van een dementie-expert die weet waar hij het over heeft. En prettig om ervaringen uit te wisselen met collega-mantelzorgers die ook weten waar ze het over hebben. Zodat u nóg beter voor uw naaste kunt zorgen. Maar ook voor uzelf!

Het kan tijdens de gratis training ‘Hoe ga ik om met dementie?’ Deze bijeenkomst duurt vier uur en u krijgt persoonlijke en specialistische ondersteuning van een erkende dementie-expert. Maar er is ook gelegenheid om met andere mantelzorgers te praten.

De training ‘Hoe ga ik om met dementie? ‘ is ontwikkeld door Martha Flora. Deze particuliere zorgverlener biedt een alternatief zorgconcept voor mensen met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. 
Extra training voor mantelzorgers in avond:

Op woensdag 30 november 2016 is er bij het Pluspunt Serena in Zevenbergen een extra training dementie vanuit Martha Flora voor mantelzorgers. Hiervoor kunnen ook mantelzorgers die overdag niet kunnen aansluiten. De training vindt plaats van 18.30 uur tot 22.00 uur.

Aanmelden?

E-mail: arjan.koreman@surpluswelzijn.nl
Telefoon: 06 120 634 91
Of via de dementieconsulent of de wijkzuster. Let op: maximaal tien deelnemers per training, dus meld u snel aan, want vol is vol.

Meer weten?

www.marthaflora.nl