Haven Willemstad, inschrijving ligplaats / wachtlijst

De gemeente heeft een jachthaven in de kern Willemstad. De jachthaven bestaat uit 240 ligplaatsen die ingenomen worden door vaste ligplaatshouders die door middel van een abonnement een ligplaats toegewezen hebben gekregen.

Om in aanmerking te komen voor een ligplaats, moet u zich inschrijven. Als geen passende vaste ligplaats beschikbaar is, kan de aanvrager ingeschreven worden op een wachtlijst. Hiervan krijgt u een bevestiging. Jaarlijks wordt u aangeschreven of u nog belangstelling heeft om op de wachtlijst te blijven staan. Zo blijft de omvang van de lijst beperkt. Op deze manier blijven uiteindelijk alleen de echte belangstellenden op de lijst staan en kan de lijst actief worden beheerd.

Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld en administratiekosten (jaarlijkse verlengingskosten inschrijving) verleend, indien u geen prijs meer stelt om op de wachtlijst ingeschreven te blijven staan.

De kosten van inschrijving en eventueel plaatsing op de wachtlijst voor een vaste ligplaats in de jachthaven Willemstad zijn voor 2019: € 123,75.

De kosten van het jaarlijks verlengen van inschrijving en plaatsing op de wachtlijst voor een vaste ligplaats in de jachthaven Willemstad zijn voor 2019: € 30,95.

Persoonlijk

Dient u het verzoek aan de balie in, dan kunt u de inschrijvingskosten contant of per pin betalen.

Schriftelijk

Dient u het verzoek schriftelijk in, dan moet u ook meteen het inschrijfgeld overmaken. U ontvangt na ontvangst van betaling een bevestiging van inschrijving op de wachtlijst.

Digitaal

U kunt dit product digitaal aanvragen door gebruik te maken van het onderstaande formulier

Formulieren