Faciliteiten

De gebruikers van de jachthaven kunnen gebruik maken van een bunkerboot voor de inname van dieselolie, benzine en flessengas. Voor liefhebbers van watersport- en surfactiviteiten zijn er een tweetal winkels in de directe omgeving van de haven. Parkeren kan ook in de directe nabijheid van de haven.

Wi-Fi

In de gemeentelijke jachthaven van Willemstad kunt u vanaf seizoen 2015 ook gebruik maken van een Wi-Fi verbinding. U kunt terecht op een netwerk van Ziggo, dat voorzien is van bandbreedte management. Dit zorgt ervoor dat iedere gebruiker naar evenredigheid over internet kan beschikken, zonder last van elkaars gebruik te hebben. Inloggen kan via een code die u kunt verkrijgen via het havenkantoor.

Sanitair

Het sanitair voor de gebruikers van de jachthaven is modern en het gebruik hiervan is inbegrepen in het liggeld. Ook kan men gebruik maken van was- en droogmachines waarvoor bij het havenkantoor een muntje gekocht kan worden. Het gebruik van elektriciteit is in de zomermaanden bij het havengeld inbegrepen.

Regelgeving is te vinden in: