Individuele gesprekken over Voorlopig Ontwerp Inrichtingsplan Haven & Markt

Geplaatst: 24-6-2016

Het Voorlopig Ontwerp van het Inrichtingsplan voor de Haven en Markt in Zevenbergen is klaar. Dit project is onderdeel van de Centrumontwikkeling Zevenbergen. Het Voorlopig Ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met bewoners en ondernemers in meerdere werkateliers. Omdat het plan nu heel concreet en gedetailleerd is geworden, vindt de gemeente het belangrijk dat direct betrokkenen in individuele gesprekken met de gemeente kunnen reageren en vragen kunnen stellen over de gevolgen voor hen persoonlijk.

Geïnteresseerden kunnen hiervoor zelf een afspraak van een half uur inplannen op de website van het project: www.centrumontwikkelingzevenbergen.nl. Dit kan nog op de avonden van 5 en 11 juli.

Reageren op het Inrichtingsplan kan ook per e-mail via info@moerdijk.nl of schriftelijk: Gemeente Moerdijk, Centrumontwikkeling Zevenbergen, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Reageren is mogelijk tot 31 augustus. Na ontvangst van de reacties wordt het Voorlopig Ontwerp Inrichtingsplan in september afgerond tot een Definitief Ontwerp Inrichtingsplan.
De stukken zijn te downloaden op de website van het project, via de volgende link: http://centrumontwikkelingzevenbergen.nl/haven/filmpjes-en-downloads.