Lokale ondernemers gezocht voor verbouwing hal gemeentehuis

Geplaatst: 26-2-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Het gemeentehuis is ruim 20 jaar oud en toe aan groot onderhoud. De publiekshal van het gemeentehuis is als eerste aan de beurt. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is de gemeente op zoek naar geschikte marktpartijen. Lokale ondernemers die aan de eisen voldoen, worden van harte uitgenodigd om zich te melden.

De hal en een aantal aangrenzende ruimtes gaan niet alleen op de schop voor groot onderhoud. De opknapbeurt is ook nodig om te voldoen aan de eisen van de huidige en toekomstige tijd. Bijvoorbeeld voldoende privacy en een goede toegankelijkheid voor alle inwoners.

Lokale partijen

Voor de uitvoering van bouwkundige- en inrichtings (interieurbouw) werkzaamheden is de gemeente op zoek naar geschikte marktpartijen. Het is een nadrukkelijke wens van de gemeenteraad om zoveel mogelijk gebruik te maken van lokale ondernemers. Die moeten natuurlijk wel voldoen aan de eisen. Ook gelden de wettelijke kaders van de aanbestedingswet. Planning is om in de tweede helft van 2019 te starten. Het gemeentehuis blijft tijdens de verbouwing open.

Aanmelden

Heeft uw bedrijf aantoonbare ervaring met soortgelijke grootschalige projecten in een pand dat ‘in bedrijf’ is? Stuur dan vóór 15 maart 2019 een mail naar info@moerdijk.nl o.v.v. ‘verbouwing gemeentehal’ om als belangstellende op de zogenaamde longlist – de lijst waaruit nog een nadere selectie gaat plaatsvinden - te komen. Voor meer informatie kunt u bellen met projectleider Dion de Been, op dinsdag en donderdag bereikbaar via telefoonnummer 14 0168.