Meer informatie over reiswijzer tijdens de OpStapdagen in Heijningen en Noordhoek

Geplaatst: 12-6-2018

Alle inwoners van Heijningen en Noordhoek die 65 jaar of ouder zijn, hebben een reiswijzer ontvangen. De reiswijzer biedt een handig overzicht van het bestaande vervoersaanbod in uw omgeving. Om hier meer uitleg over te geven, wordt er een OpStapdag georganiseerd: 13 juni in het Pestalozzihuis in Heijningen van 10.00 uur tot 11.30 uur en in dorpshuis de Oude School in Noordhoek van 13.00 uur tot 14.30 uur.

In 2017 zijn er al OpStapdagen georganiseerd in Fijnaart, Standdaarbuiten en Klundert. Eerder deze week was de OpStapdag in Willemstad/Helwijk. Alle andere dorpen/steden van de gemeente Moerdijk volgen later dit jaar!

Informatie over buurtbus, deeltaxi en OV-chipkaart

De OpStapdag is een inloopmiddag waar u binnen kunt wandelen en informatie krijgt over de Reiswijzer. Er is onder andere een mobiliteitsconsulent aanwezig, waar u terecht kunt voor al uw vragen. Ook krijgt u uitleg over de buurtbus, deeltaxi en het gebruik van een OV-chipkaart. U kunt op deze dag ook een gratis gepersonaliseerde OV chipkaart aanvragen. Neem hiervoor een pasfoto en een kopie van uw bankafschrift mee.

De reiswijzer

Met de reiswijzer wil gemeente Moerdijk meer bekendheid geven aan de vervoersmogelijkheden die er in de gemeente zijn. De gemeente Moerdijk hoopt daarmee een toenemend gebruik van het openbaar vervoer te bereiken en uw mobiliteit te verhogen. De reiswijzer is ook digitaal te bekijken: moerdijk.nl/reiswijzer.