Meer informatie over reiswijzer tijdens Opstapdag in de Fendertshof

Geplaatst: 14-11-2017

Alle inwoners van Fijnaart die 65 jaar of ouder zijn, hebben een reiswijzer ontvangen. De reiswijzer biedt een handig overzicht van het bestaande vervoersaanbod van en naar Fijnaart. Om u van meer informatie te voorzien, is op 15 november een Opstapdag in de Fendertshof.

Opstapdag

De Opstapdag staat in het teken van vervoer. U krijgt hier extra informatie over de reiswijzer en het gebruik ervan. Ook kunt u deze dag onder begeleiding gebruikmaken van het openbaar vervoer en is een mobiliteitsconsulent aanwezig die al uw vragen beantwoordt. Weet u bijvoorbeeld niet hoe een ov-chipkaart werkt of wat een buurtbus is? Bezoek dan zeker deze opstapdag. Wanneer u een pasfoto meeneemt, kan direct een gepersonaliseerde ov-chipkaart worden aangevraagd. U kunt de Fendertshof binnenlopen tussen 10:00 en 13:00 uur.

De reiswijzer

Met de reiswijzer wil gemeente Moerdijk meer bekendheid geven aan de vervoersmogelijkheden die er in de gemeente zijn. De gemeente Moerdijk hoopt daarmee een toenemend gebruik van het openbaar vervoer te bereiken en uw mobiliteit te verhogen. De reiswijzer is ook digitaal te raadplegen via www.moerdijk.nl/reiswijzer.