Moerdijkse vrijwilligers in het zonnetje tijdens bedankavond op 10 november

Geplaatst: 1-11-2017

Sinds dit jaar organiseert de gemeente Moerdijk zelf de vrijwilligersbedankavond. Misschien lijkt het soms vanzelfsprekend wat onze Moerdijkse vrijwilligers allemaal doen, maar dat is het natuurlijk niet. Een gevleugelde en veel gebruikte Brabantse uitspraak is dagge bedankt zijt, da witte. Daarom willen wij al onze vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligersavond is op vrijdagavond 10 november 2017.

Het is inmiddels een Moerdijkse traditie om onze vrijwilligers te bedanken met een speciale feestavond. Vanaf dit jaar hebben we op basis van de evaluatie van de feestavond voor sporters en vrijwilligers van vorig jaar de keuze gemaakt om de vrijwilligersavond en sportersavond weer afzonderlijk vanuit de gemeente en om het jaar te organiseren. Dus voor volgend jaar staat de sportersavond op het programma. De gemeente heeft, namens burgemeester Jac Klijs en wethouder Eef Schoneveld, onlangs alle Moerdijkse vrijwilligers uitgenodigd om bij deze bijzondere avond aanwezig te zijn. Er hebben zich zo'n 300 vrijwilligers aangemeld voor deze avond. De animo is groot dus.

Programma

Het programma start op 10 november om 19.30 uur en duurt tot circa  00.00 uur. We gaan met onze vrijwilligers varen over het Hollandsch Diep op twee rondvaartboten van ‘De Zilvermeeuw’ bij haven Moerdijk-dorp, Den Bels. Het wordt een gezellige avond met mede-vrijwilligers! Drankjes, heerlijke hapjes, DJ, verrassingsact, dans, toneel en inspirerende woorden.