Reiswijzer en Opstapdag Klundert

Geplaatst: 16-11-2017

Door een oplettende inwoner van Klundert zijn we gewezen op een aanvulling op de reiswijzer. Op vel 2 (‘Bus naar Breda/Fijnaart’) wordt bushalte Zevenbergsepoort: Zevenbergsepoort/Molenberglaan. Op vel 3 (‘Buurtbus naar Oudenbosch’) wordt bushalte Zevenbergsepoort: Molenberglaan. We hebben deze aanvulling verwerkt in de digitale reiswijzer voor Klundert.

Alle inwoners van Klundert die 65 jaar of ouder zijn, hebben een reiswijzer ontvangen. De reiswijzer biedt een handig overzicht van het bestaande vervoersaanbod van en naar Klundert. Om u van meer informatie te voorzien, is op 29 november een Opstapdag in de Mauritshof.

Opstapdag

De opstapdag staat in het teken van vervoer. U krijgt hier extra informatie over de reiswijzer en het gebruik ervan. Ook kunt u deze dag onder begeleiding gebruikmaken van het openbaar vervoer en is een mobiliteitsconsulent aanwezig die al uw vragen beantwoordt. Weet u bijvoorbeeld niet hoe een ov-chipkaart werkt of wat een buurtbus is? Bezoek dan zeker deze opstapdag. Wanneer u een pasfoto meeneemt, kan direct een gepersonaliseerde ov-chipkaart worden aangevraagd. U kunt de Mauritshof binnenlopen tussen 10:00 en 13:00 uur.

Reiswijzer

Met de reiswijzer wil gemeente Moerdijk meer bekendheid geven aan de vervoersmogelijkheden die er in de gemeente zijn. De gemeente Moerdijk hoopt daarmee een toenemend gebruik van het openbaar vervoer te bereiken en uw mobiliteit te verhogen. De reiswijzer is ook digitaal te raadplegen via www.moerdijk.nl/reiswijzer.