Test jouw kennis over de verkeersveiligheid tijdens pubquiz voor sportclubs

Geplaatst: 14-11-2017

Vindt u het belangrijk dat uw leden veilig thuiskomen? Wilt u, net als andere sportverenigingen, een bijdrage leveren om de kennis over verkeersveiligheid onder uw leden te vergroten? Nodig ze dan uit om deel te nemen aan de pubquiz op 21 november in café de Bakkerij (Markt 7) in Zevenbergen. En wie weet komen ze terug als winnende team met een cheque van € 250,00 ter besteding aan materiaal voor uw club.

De pubquiz wordt georganiseerd door de gemeente Moerdijk, in samenwerking met Nul Verkeersdoden Brabant en Moerdijk Fit, en is onderdeel van de Bewust op Weg-campagne ‘Fris de winter in’.

Niet alleen nuttig, maar ook leuk

Tijdens de gezellige avond wordt de kennis van de sportleden met betrekking tot alcohol-, drugs-, medicijn- en telefoongebruik in het verkeer getest. De pubquiz voor 18+ leden is zeer afwisselend en bestaat uit een kennis-, foto- en muziekronde. De quiz is dus niet alleen nuttig, maar zeker ook leuk. Het winnende team gaat naar huis met een cheque van € 250,00 voor de eigen sportclub. De inloop is vanaf 19:00 uur en de quiz start om 19:30 uur.

Aanmelden voor de pubquiz is verplicht en kan door uiterlijk  20 november te mailen naar info@moerdijk.nl. Sportclubs kunnen zich aanmelden met een team van minimaal 2 en maximaal 5 personen. De deelnemers worden verzocht  alvast een leuke naam voor het team te bedenken

Bewust op weg: Fris de winter in

Bewust op Weg ‘Fris de winter in’ loopt van september tot december. Tijdens deze campagnemaanden staan verschillende activiteiten gepland zoals het opfrissen van de verkeersregels, nuchter deelnemen aan het verkeer, de fietsverlichting op orde hebben en de auto wat vaker laten staan. Met deze activiteiten wil de gemeente Moerdijk, in samenwerking met de provincie Noord-Brabant en Veilig Verkeer Nederland, haar inwoners voorbereiden op de winter en samen zorgen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. De campagne is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant.