10 oktober informatiestand Energiek Moerdijk in hal gemeentehuis

Geplaatst: 6-10-2017

Aanstaande dinsdag is het de Dag van de Duurzaamheid. Energiek Moerdijk zal deze dag in de hal van het gemeentehuis met een informatiestand staan. Hier kunt u terecht voor tips en adviezen over bijvoorbeeld energie besparen, hernieuwbare energie produceren (zonnepanelen, windmolens), elektrisch rijden en onze Stimuleringslening. Ook ontvangt u leuke presentjes!

Leuke gadgets en winactie

Kom langs en ontvang een leuke gadget. Daarnaast maakt u kans op een gratis proefrit met een hybride auto.

Woning duurzamer maken

Zit u eraan te denken om uw woning duurzamer te maken? Bij de stand kunt u terecht met uw vragen. U kunt ook gelijk inschrijven voor een gratis en vrijblijvende woningscan door Energiek Moerdijk. Zij adviseren u dan over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid die passen bij uw woning. Met uw inschrijving ontvangt u een leuk presentje.

Stimuleringslening

Met het verduurzamen van uw woning kan de gemeente u een handje helpen in de vorm van de Stimuleringslening. Het principe is simpel: de gemeente verstrekt een goedkope lening voor verbetermaatregelen aan uw woning op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en/of levensloopbestendigheid. Voor meer informatie, zie www.moerdijk.nl/stimuleringslening.
Kijk voor meer informatie over de Dag van de Duurzaamheid op www.dagvandeduurzaamheid.nl.