Aanmelden voor activiteiten van de Week van de Mantelzorg 2017

Geplaatst: 6-10-2017

In de Week van de Mantelzorg organiseren we samen met Surplus weer allerlei activiteiten voor mantelzorgers. Wij hebben bewondering voor mantelzorgers; ze maken vaak wat extra mogelijk voor anderen. Daarom maken wij in deze week wat extra mogelijk voor ú als mantelzorger. Als mantelzorger kunt u zich nu opgeven voor verschillende activiteiten.

Dit jaar zijn de activiteiten geclusterd en grootschaliger. Kom ook en geniet van gratis workshops, laat u verwennen of maak kennis met iets dat u misschien nooit eerder heeft gedaan. U kunt aan meerdere activiteiten meedoen, natuurlijk gratis!

Grote Verwenmarkt

Zaterdagmiddag 11 november is de grote Verwenmarkt! We hopen dat u allemaal komt! Als u die middag degene voor wie u zorgt niet alleen kunt of wilt laten, is hij of zij ook van harte welkom in het gemeentehuis. Maar let wel: De workshops en verwenactiviteiten zijn alleen bedoeld voor de mantelzorgers.

Aanmelden

Als u zich opgeeft, noteert u dan de datum, tijd en plaats ook alvast goed in uw agenda. U krijgt van ons geen bevestigings-bericht, we zien u graag op de aangegeven tijd en plaats.
Mocht u toch verhinderd zijn, laat het ons dan weten.

Stuur dit formulier vóór 27 oktober 2017 naar: Surplus. t.a.v. Mantelzorg Moerdijk, Antwoordnummer 5467, 4760 VN Zevenbergen (postzegel is niet nodig). Mailen mag ook!
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Nanny van Gestel of Jolanda van Leest via tel. 06-13855562, of e-mail mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl