Pop-up Store Veilig leven en Veilig wonen

Geplaatst: 18-10-2017

Om bewuster te worden van het altijd aanwezige brandgevaar in en om huis, opent de gemeente samen met de brandweer (Veiligheidsregio) eind oktober en begin november een pop-up store in Zevenbergen. Inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen hier zes dagen terecht voor informatie over brandpreventie, inbraakpreventie en buurtpreventie. U kunt in deze pop-up store vragen stellen aan de deskundigen.

Veiligheid thuis

In de pop-up store beleven bezoekers met behulp van decorstukken, foto’s en virtual reality-brillen de impact die een brand heeft op een (gezins-)leven. Medewerkers van de brandweer en gemeente zijn aanwezig om u te informeren en te adviseren over onveilige situatie in en om uw huis. Daarnaast zijn de wijkagent, boa en het bedrijf Inbraakproof aanwezig om u te informeren over onder andere inbraakpreventie. U kunt onder het genot van een kopje koffie in gesprek gaan met de diverse deskundige medewerkers over de veiligheid in en rond het huis. Dit alles met als doel om het veiligheidsbewustzijn bij mensen te vergroten.

Openingstijden

De pop-up store aan de Zuidhaven 173a in Zevenbergen naast de Bruna is vanaf donderdag 26 oktober tot en met zaterdag 4 november 2017 iedere donderdag tot en met zaterdag geopend. Elke dag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.