Tickets Waterbus Haringvliet ook aan boord te koop!

Geplaatst: 12-10-2017

Nog een paar weekenden vaart Waterbus Haringvliet Expeditie. En in de herfstvakantie zelfs nog 6 dagen in de week op diverse routes. Reizigers die op het laatste moment besluiten om mee op expeditie te gaan, kunnen nu hun tickets ook aan boord kopen. Daarnaast blijven de tickets ook online verkrijgbaar. In het weekend van 21 en 22 oktober vaart Waterbus de laatste rondjes op het Haringvliet.

Tickets

De afgelopen zomermaanden heeft Waterbus Haringvliet Expeditie vele vaartochten gemaakt en werd er vooral gestuurd op de online kaartverkoop. “Om goed te kunnen monitoren hoeveel reizigers er aan boord mee gaan én om reizigers niet teleur te stellen, hebben we de online verkoop gestimuleerd,” aldus algemeen directeur Waterbus Eric Schipper. Nu het weer in het najaar wat onstuimiger is en het op het laatste moment toch een heerlijke vaardag kan zijn, besluit Waterbus de tickets ook aan boord te verkopen. Je kunt nu al je tickets online voor de herfstvakantie bestellen. De online tickets blijven voorrang houden op de losse tickets aan boord.

Aantal reizigers

Waterbus Haringvliet Expeditie vaart, in opdracht van het door de Nationale Postcode Loterij gesteunde Droomfondsproject Haringvliet, voor het tweede jaar op rij. Ook 2017 is een proefjaar, waarin de partners kunnen leren van de ervaringen met de kaartverkoop, de routes en de verschillende vaartijden. Ten opzichte van de 8.200 opstapper in 2016 hebben dit jaar al 1.200 mensen meer gebruik gemaakt van de mogelijkheden van Expeditie Haringvliet. Veel reizigers maakten gebruik van de optie om gratis een fiets mee te nemen. Na de laatste vaardag van dit jaar, 22 oktober, wordt Waterbus Haringvliet Expeditie met alle partijen geëvalueerd en wordt een beslissing genomen of en hoe er verder wordt gegaan in 2018.