Vernieuwing waterleidingen in Klundert

Geplaatst: 14-9-2017

Brabant Water gaat in de periode van 4 september - 30 november 2017 diverse waterleidingen in en rondom Klundert vernieuwen. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.30u en 17.00 uur. Het kan zijn dat u even geen water heeft wanneer ze bij u aan het werk zijn. Ook worden de straten een paar keer opengebroken. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaart.

Dit project komt voort uit de herinrichting van de watervoorziening in en rondom Klundert. Dit betekent dat de het water tussen de verschillende Waterproductiebedrijven anders wordt verdeeld. Het project is opgedeeld in 4 aparte fases:

  1. Fase 1: Nieuwendijk - Start 4 september 2017
  2. Fase 2: Zevenbergseweg 1 t/m 11 - Start 18 september 2017
  3. Fase 3: Zevenbergseweg ( De Druif ) 13 t/m 22 - Start begin november 2017
  4. Fase 4: Zevenbergseweg 25 t/m 30 - Start 16 oktober 2017

Kaart werkzaamheden (360 kB)

Uitvoering

Aannemersbedrijf Van Vulpen voert de werkzaamheden uit in fase 1, 2 en 4. In fase 3 worden de werkzaamheden uitgevoerd door Brabant Water.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 uur. Brabant Water zorgt ervoor dat u hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer zij bij u in de straat aan het werk zijn, heeft u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje.

Mogelijke overlast op straat

Om ervoor te zorgen dat u zo kort mogelijk zonder water zit, worden de werkzaamheden in gedeeltes uitgevoerd. Dit betekent wel dat de straat een paar keer wordt opengebroken en weer dichtgemaakt. Uw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. U kunt altijd dichtbij huis parkeren. Bekijk de animatie: Brabant Water vernieuwt het waterleidingnet.

Meer informatie

Woont u in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvangt u een brief waarin u meer informatie leest over de werkzaamheden. U vindt daarin ook de gegevens van de contactpersonen. U kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over werkzaamheden ook terecht op www.brabantwater.nl