Denk mee over het groen langs de N285

Geplaatst: 11-4-2018

Langs de N285 staan veel bomen en ander groen. Een deel van de bomen is helaas echter ziek. Voor uw veiligheid moeten er bomen weg. Maar de provincie wil de bomen niet weghalen zonder plan voor de toekomst. De provincie Noord Brabant plant de bomen en richt de bermen langs haar wegen namelijk nooit zo maar in. Ze doet dit altijd volgens een bepaald idee, er ligt altijd een visie aan ten grondslag.

Graag leggen zij u de visie voor die zij hebben op de bomen en het groen langs de N285. Ze dagen u uit om mee te denken over de groene inrichting van de N285 op 17 april 2018, tijdens een speciale informatieavond.

Groenstructuur

Het gaat op deze avond alleen over de groenstructuur. Dus het denken in grote lijnen voor de lange termijn over de bomen, struiken, planten en bermen langs de N285. Het op detailniveau inrichten van de weg is op deze avond niet aan de orde.

Aanmelden aanwezigheid

De provincie wil de avond graag goed organiseren en op u afstemmen, daarom vragen zij u zich aan te melden. Dit kan door een email sturen naar aanmeldenN285@cobra-adviseurs.nl. Vermeld daarbij uw naam en om hoeveel personen het gaat.

Tijdstip en locatie

17 april 2018 - Gemeentehuis Moerdijk, Pastoor van Kessellaan in Zevenbergen. De deuren gaan open om 19.00, het programma start om 19.30 met een gezamenlijke presentatie. Vervolgens gaan we in kleinere groepen verder. We willen afronden rond 21.00.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie en als u vragen heeft, kunt u een email sturen naar msnel@brabant.nl.