Mooi, gezellig, tof, sportief en (ont)spannend Moerdijk gebundeld in drie themaflyers

Geplaatst: 14-8-2018

Gemeente en VVV Moerdijk hebben drie themaflyers uitgebracht: 5 onontdekte plekjes in Moerdijk, 5  gave weetjes over Moerdijk en 5 tips voor kids in Moerdijk. Deze flyers zijn een mooie aanvulling op de eerder uitgebrachte attractiekaarten Klundert, Willemstad en Zevenbergen. 

Weet je bijvoorbeeld dat we in onze gemeente een heuse biologische pluktuin hebben bij camping Markdal in Standdaarbuiten? En dat Moerdijk op ‘De Naad’ ligt. Het vormt de grens tussen Brabant en Holland, katholiek en protestant, friet en patat, zand en klei. Beleef deze mooie contrasten door bijvoorbeeld één van de vele fietsroutes te fietsen. 

Wandelen, fietsen en varen

Wethouder Thomas Zwiers: ‘Wandelen en fietsen kan perfect langs en door de diverse prachtige gebieden die zich bevinden in de 25 kilometer die onze gemeente hemelsbreed telt tussen Willemstad en Zevenbergschen Hoek. En varen op of genieten aan het water is geen enkel probleem met het Hollandsch Diep aan de noordzijde van onze gemeentegrens, het Volkerak aan de westzijde en de Mark en de Dintel aan de zuidzijde.’ Ken je bijvoorbeeld de Waterbus die onder andere vanuit Willemstad naar natuureiland Tiengemeten gaat? Ook kun je heerlijk onderdompelen bij de Appelzak in dorp Moerdijk of in het Patersbos met het Kapucijnenklooster in Langeweg.

Onze trots

En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van alles in Moerdijk dat mooi, gezellig, tof, sportief en (ont)spannend is om te beleven en te ondernemen voor toeristen, maar ook voor onze eigen inwoners. Dat is onze trots! De drie themaflyers worden onder andere verspreid bij de diverse evenementen in onze gemeente, bij de VVV I-punten in Zevenbergen/Willemstad en in het Mauritshuis in Willemstad. Ook zijn de themaflyers te vinden op de VVV-Moerdijk website: www.vvvmoerdijk.nl.  

Laat je inspireren! En wie weet bezoek je de komende periode één van onze mooie forten, de Canonkamer in het prachtige Mauritshuis in Willemstad, wandel je door één van die sfeervolle historische straatjes, vaar je over één van de wateren en/of bezoek je één van onze prachtige evenementen. 

Themaflyers: