meerMoerdijk.nl voor alle activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur en techniek

Geplaatst: 28-8-2018

Op www.meermoerdijk.nl kunnen verschillende bedrijven en verenigingen hun activiteiten aanbieden op het gebied van cultuur, sport, natuur en techniek. Kinderen kunnen zich via meer Moerdijk inschrijven voor deze activiteiten. Het doel hiervan is dat kinderen gratis of tegen een kleine vergoeding kunnen kennismaken met verschillende activiteiten op het gebied van sport, cultuur, techniek en sport.

Activiteitenkalenders

Na het ontstaan van de brede scholen binnen gemeente Moerdijk hebben de basisscholen vanuit elke dorp/stad naschoolse activiteitenkalenders samengesteld. Op deze activiteitenkalenders bieden verenigingen en bedrijven verschillende activiteiten aan. Er is een koppeling gemaakt met de brede schoolactiviteiten en deze activiteiten zijn gebundeld op de website www.meermoerdijk.nl.

Nationale Sportweek

Een deel van de activiteiten is verwerkt in het meer Moerdijk activiteitenboekje. In dit boekje vinden kinderen héél veel activiteiten die zij in Moerdijk kunnen uitproberen. Dit boekje wordt voorafgaand aan de Nationale Sportweek van 15 tot en met 29 september uitgedeeld op alle basisscholen van gemeente Moerdijk. Wethouder Eef Schoneveld deelt op maandag 3 september om 13:15 uur de boekjes uit aan groep 7/8 van de basisschool De Klaverhoek in dorp Moerdijk.

Speciaal waar nodig

Waar een ieder ‘gewoon’ binnen loopt bij een sportclub om te sporten, stopt het bij diverse poorten voor een aantal binnen onze gemeente. Aan deze speciale doelgroep hebben wij ook gedacht. Anja Buijtenhuis, buurtsportcoach aangepast sporten meer Moerdijk, heeft alle open deuren in kaart gebracht. ‘Gewoon als het kan, speciaal waar nodig’ is het thema boekje voor sporten en bewegen met een beperking. Vanaf zondag 2 september zijn deze boekjes te verkrijgen op diverse locaties binnen gemeente Moerdijk. Bekijk de lijst onder het kopje nieuws op de website van meer Moerdijk.

Nieuwe activiteiten

Speciaal vragen wij nog aandacht voor twee nieuwe activiteiten binnen de gemeente Moerdijk. Bootcamp op maat bij Fitnes Pals en Slagwerk bij Oranje Garde Klundert. Probeer het eens. Alle inschrijvingen verlopen via de website van meer Moerdijk.