VVV Moerdijk website krijgt een nieuw jasje

Geplaatst: 18-12-2018

De website van VVV Moerdijk (www.vvvmoerdijk.nl) is toe aan verandering. Bezoekers en inwoners zoeken naast informatie ook naar inspiratie. Als VVV Moerdijk willen we zowel inwoners als bezoekers ook in de toekomst blijven uitdagen de gemeente Moerdijk te ontdekken. Dat vraagt om inspirerende beelden, belevenissen, verhalen, events en een nieuwe website. 

Nieuwe huisstijl

Wethouder Thomas Zwiers licht toe: ‘Met een nieuwe huisstijl en een nieuwe online strategie wordt VVV Moerdijk vanaf toeristisch seizoen 2019 een platform vol inspiratie, informatie en beleving voor een ontdekkingstocht door heel de gemeente. Zoals bijvoorbeeld met een bezoek aan tal van bijzondere bezienswaardigheden en events in onze gemeente.’ 

Dankzij volledige vernieuwing kan de website van VVV Moerdijk inspelen op de trends in de vrijetijdssector. Daarnaast kan de website na vernieuwing ook een belangrijk communicatiemiddel worden binnen Moerdijk Marketing. 

Wat gaan we doen?

De komende maanden werken we hard aan een nieuwe website met eigen huisstijl voor VVV Moerdijk. Hierbij behouden we de bestaande naam VVV Moerdijk. Voor anderstalige bezoekers ontwikkelen we een Engelstalige website onder de aparte URL VisitWillemstad.com. Deze URL koppelen we aan de straks vernieuwde website van VVV Moerdijk. Daarnaast onderzoeken we nog de mogelijkheid ook een Duitstalige webversie te ontwikkelen.