Moerdijks vernieuwde plek voor jongens en meiden: De Tune

Geplaatst: 9-2-2018

Muffins bakken, graffiti spuiten, Playstation spelen. Of gewoon gezellig met elkaar wat drinken en chillen. Het kan allemaal in Moerdijks vernieuwde jongerencentrum: ‘De Tune’. Wethouder Eef Schoneveld opende gisteren officieel deze ontmoetingsplek voor jongens en meiden. Dat ging op een creatieve manier: hij plaatste zijn handdruk in verf.

Het pand van de voormalige ‘Tune In’ in Zevenbergen  is na een grondige verbouwing omgedoopt tot ‘de Tune’. De Tune is ook hét verzamelpunt voor alles in onze gemeente op het gebied van sport, cultuur en jongerenwerk. Onze buurtsportcoaches, jongerenwerkers en cultuurcoach hebben vanaf nu  hier onder hetzelfde dak hun werkplek. Allemaal onder de vlag van meer Moerdijk. Voordeel: men vindt elkaar snel, en werkt zo nog beter samen, allemaal in het belang van onze kinderen en jongeren. En ook nog eens op een gebiedsgerichte manier, dus elk stadje of dorp in onze gemeente een eigen aanspreekpunt binnen meer Moerdijk, en deze man of vrouw weet precies wat er in dat gedeelte speelt.

“In Zevenbergen, ja eigenlijk in de hele gemeente Moerdijk, is niks waar jongeren bij elkaar kunnen komen”, vertelt jongerenwerker Stephan Beute. “Daar brengen we met De Tune verandering in.”

Meer informatie: www.meermoerdijk.nl