Inloopavond N389: Denk mee over de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen

Geplaatst: 26-1-2018

Ervaart u problemen op de huidige N389 tussen Etten-Leur en Zevenbergen? Heeft u ideeën voor verbeteringen? Of bent u gewoon benieuwd hoe provincie en gemeenten hierover denken? Dan bent u van harte welkom op de inloopavond van de provincie Noord-Brabant.

Wanneer?

Donderdag 1 februari, tussen 19.00 – 21.00 uur

Waar?

In De Turfvaart, Westpolderpad 6 in Etten-Leur

U kunt op elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn experts aanwezig die u graag een toelichting geven en met u van gedachten willen wisselen over problemen én mogelijke oplossingen.

Groot onderhoud in 2020

De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N389, de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren. 

Mogelijke ideeën

Voor de maatregelen in het kader van het groot onderhoud wordt allereerst gekeken naar de meest actuele richtlijnen voor de inrichting van de weg, de verkeersveiligheid en de herkenbaarheid. Daarnaast kunnen ook andere verbeteringen ‘meeliften’ met dit groot onderhoud. De provincie Noord-Brabant heeft, in overleg met gemeente Etten-Leur en gemeente Moerdijk, al ideeën met mogelijke verbeteringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het oplossen van problemen met de dijken, de fietspaden, de brug over de Mark of verlichting. Deze ideeën willen zij graag met u delen en wij horen graag uw aanvullingen hierop.

Indien u op 1 februari 2018 niet in de gelegenheid bent om naar de inloopavond te komen en toch uw mening kenbaar wilt maken, dan kunt u contact opnemen met Jeroen van Bremen van de Provincie Noord-Brabant. Dat kan per e-mail (jvbremen@brabant.nl) of telefonisch (06-27745193). U kunt hem ook benaderen voor overige vragen over de N389.