18 juni informatiemarkt centrumontwikkeling Zevenbergen

Geplaatst: 14-6-2018

De Roode Vaart komt terug in het centrum van Zevenbergen en de werkzaamheden daarvoor worden steeds zichtbaarder. Op 18 juni is er een informatiemarkt over het project in het gemeentehuis in Zevenbergen.

In het kort

  • 18 juni is er van 16 tot 20 uur een informatiemarkt in het gemeentehuis aan de Pastoor van Kessellaan 15 in Zevenbergen.
  • Bezoekers vinden er informatie over de aanleiding van het project, de techniek erachter en de zorg voor de omgeving.
  • Het is een inloopbijeenkomst. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 16 en 20 uur.

Wat is er te doen?

Op de inloopbijeenkomst komen bezoekers meer te weten over:

  • Het waarom: de Roode Vaart speelt straks een cruciale rol in de zoetwatervoorziening in de regio. Hoe zit dat precies?
  • De techniek achter het project, waaronder het onderzoek naar niet-gesprongen explosieven
  • Oog voor de omgeving: hoe zorgen gemeente en aannemerscombinatie ervoor dat bewoners zo min mogelijk hinder hebben van de werkzaamheden? Hoe worden de werkzaamheden gemonitord? En waar kunnen bewoners terecht met klachten over de werkzaamheden?

Vragen stellen

Op de informatiemarkt zijn vertegenwoordigers aanwezig van het projectteam van de aannemerscombinatie Rasenberg/Colijn/Van den Herik en andere samenwerkingspartners. Zij geven uitleg en beantwoorden vragen.

Meer informatie over het project is ook te vinden op centrumontwikkelingzevenbergen.nl en in het informatiecentrum aan Zuidhaven 43 in Zevenbergen, dat iedere donderdag van 10-12 uur is geopend.