Meedenkbijeenkomst mantelzorgwaardering Moerdijk 2018

Geplaatst: 6-3-2018

Gemeente Moerdijk en Surplus nodigen graag alle inwoners, zorgvragers, mantelzorgers, zorgaanbieders en adviesraden uit om mee te denken op maandagavond 19 maart in De Zeven Schakels in Zevenbergen over de invulling van de mantelzorgwaardering Moerdijk 2018.

Mantelzorgwaardering 2018

Wethouder Schoneveld: “Gemeente Moerdijk erkent het grote belang van mantelzorgers en hun meerwaarde voor de zorgvragers. Vanwege het succes in 2017 heeft de gemeente Moerdijk besloten deze waardering ook dit jaar te laten bestaan uit de maandactiviteiten en een week van de mantelzorg die de gemeente in samenwerking met Surplus gaat organiseren. Daarnaast ontvangen de mantelzorgers wederom de cadeaubon ter waarde van € 35,-. Deze bon is te besteden bij plaatselijke ondernemers.”

Wilt u hierin meedenken?

We zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te denken over de invulling van de activiteiten, zowel voor de maandelijkse als voor de activiteiten in de week van de mantelzorg. Vindt u het leuk om mee te denken en/of heeft u zelf al een goede idee? Dan zien we u heel graag!

  • Datum:  Maandag 19 maart 
  • Tijd:  19.00 – 21.00 uur
  • Adres:  Theaterzaal in De Zeven Schakels, Kasteelweg 1, Zevenbergen.  

Wilt u meedenken op deze avond? Meldt u zich dan hiervoor aan door een mail te sturen met de vermelding “meedenkbijeenkomst” naar  mantelzorg.moerdijk@surplus.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de mantelzorgwaardering? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door een mail te sturen met de vermelding “nieuwsbrief” naar mantelzorg.moerdijk@surplus.nl