Moerdijks Ondernemersevent op 13 november

Geplaatst: 10-10-2018

Gemeente Moerdijk, ondernemersverenigingen en Pitch Moerdijk organiseren dinsdagavond 13 november het Moerdijks Ondernemersevent (voorheen bekend onder de naam SLIM) voor lokale ondernemers. Omgaan met verandering is het thema van het event. Het doel en opzet blijft ongewijzigd: kennis delen, inspiratie opdoen en volop gelegenheid om te netwerken.

Joseph Oubelkas en SparkOptimus

De wereld verandert, ook de ‘ondernemerswereld’. SparkOptimus laat tijdens de avond zien hoe ondernemers effectief om kunnen gaan met veranderingen en relevant blijven voor hun klanten. Vanaf de start in 2010 werkt SparkOptimus samen met bedrijven zoals Unilever en Ikea om digitale groei te realiseren en optimaal gebruik te maken van nieuwe technologieën.

Joseph Oubelkas sluit de avond af met een lezing die boeit en fascineert; een lezing die je mee moet maken. Joseph, die 4,5 jaar in een Marokkaanse cel zat op verdenking van drugssmokkel, zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht. Hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Oubelkas werd bekend door zijn boek ‘400 brieven van mijn moeder’, dat gebaseerd is op zijn waargebeurde verhaal. Hij is als ervaren Nederlandse auteur en spreker ongetwijfeld in staat om een waardevolle, inspirerende, motiverende en praktijkgerichte lezing te geven.

Wethouder Thomas Zwiers: "Ondernemers zijn belangrijke medespelers voor economie en leefbaarheid van de gemeente en de regio. Een stevig netwerk van lokale ondernemers betekent onderlinge verbinding en samenwerking. We brengen op deze avond ondernemers samen en bieden hen een interessante, boeiende en inspirerende avond, doorspekt van ervaringen van collega-ondernemers. Gemeente Moerdijk heeft een rijk en actief ondernemersklimaat met een schat aan kennis en ervaring. Het is goed om die te delen en zo samen te vergroten".

Aanmelden

Het programma is van 19.00 uur tot 22.30 uur in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis in Zevenbergen. Ondernemers uit Moerdijk kunnen zich aanmelden via de website van de gemeente:

http://www.moerdijk.nl/moerdijks-ondernemersevent. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt tot 225.