Ontwerpen speelplekken Fijnaart en Deventerstraat Heijningen gereed

Geplaatst: 8-10-2018

In de hele gemeente Moerdijk worden de speelplekken vernieuwd. In Fijnaart en Heijningen is al het nodige werk verzet. Leden van de dorpstafel zijn vanaf het begin nauw betrokken bij dit project. Daarnaast denken ook inwoners actief mee. Inmiddels is de speelplek aan de Koningin Julianastraat gereed. Aan de Westkreekweg en Prinses Christinastraat wordt hard gewerkt. De komende tijd gaan we aan de slag op andere plekken.

Zilvermeeuw

Voor de speelplek voor alle leeftijden langs de Zilvermeeuw is door de drie leveranciers een voorstel gemaakt. Inwoners kunnen hun voorkeur doorgeven.

Overige speelplekken in Fijnaart

Voor de overige 12 speelplekken in Fijnaart zijn de ontwerpen gereed. Inwoners kunnen suggesties voor verbeteringen geven.

Heijningen

Voor Heijningen is één ontwerp in de Deventerstraat uitgewerkt. Het is een speelplek voor kinderen tot zes jaar. Ook hier kunnen inwoners hun suggesties voor verbeteringen geven.

Reageren

Op www.moerdijk.nl/vernieuwing-speelplek staat alle informatie + de ontwerp(en) per speelplek. Uw voorkeur of suggestie voor verbetering kunt uiterlijk 31 oktober 2018 mailen aan info@moerdijk.nl.