Expositie fotoclub Moerdijk

Geplaatst: 8-9-2018

Op zaterdag 8 september opende wethouder Désirée Brummans in monument De Schuur in Zevenbergen de expositie van Fotoclub Moerdijk, als onderdeel van de Kunst- en Cultuurroute Moerdijk. Met de keuze voor locatie De Schuur wordt tevens meegedaan aan de open monumentendagen.

 

Fotoclub Moerdijk werkt dit jaar samen met Bloemenatelier Corrine van ‘t Westende. Aan de hand van zes foto’s heeft Corrine kunstwerken van bloemen gemaakt. Het resultaat is werkelijk schitterend. 90 bijzondere foto’s van leden zijn door de selectiecommissie van de fotoclub uitgekozen om tentoongesteld te worden. Het publiek mag een stem uitbrengen op de mooiste foto. Wethouder Brummans, zelf liefhebber van fotokunst, voelde zich vereerd een foto te mogen uitkiezen voor haar kantoor in het gemeentehuis, waar de fotoclub ook regelmatig exposeert.

Fotoclub Moerdijk is in 2011 opgericht en telt 80 leden die zich op verschillende niveaus bezighouden met digitale fotografie gericht op diverse thema’s.

In de Schuur exposeren tevens Juul Vaartjes en Rian van Schendel hun keramiek en Elly Klaverdijk exposeert glas in lood. Wie de expositie nog wil zien moet snel zijn: zondag 9 september is de laatste dag.