Meer informatie over Reiswijzer tijdens de OpStapdagen in dorp Moerdijk en Zevenbergen

Geplaatst: 19-9-2018

Alle inwoners uit dorp Moerdijk, Langeweg en Zevenbergschen Hoek die 65 jaar of ouder zijn, hebben onlangs een Reiswijzer ontvangen. Inwoners van Zevenbergen ontvangen de Reiswijzer medio oktober. De Reiswijzer biedt een handig overzicht van het bestaande vervoersaanbod in de directe omgeving. Om hierover meer uitleg te geven, worden er nog twee OpStapdagen georganiseerd waar belangstellenden kunnen binnenlopen.

OpStapdagen

Op woensdag 3 oktober is er een OpStapdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur in de Ankerkuil in dorp Moerdijk voor alle inwoners uit dorp Moerdijk, Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daarnaast is er op woensdag 31 oktober een laatste OpStapdag tussen 10.30 uur en 13.30 uur voor alle inwoners uit Zevenbergen in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis.

De OpStapdag is een inloop waar belangstellenden binnen kunnen wandelen en informatie kunnen krijgen over de Reiswijzer. Er is onder andere een mobiliteitsconsulent aanwezig, waar u terecht kunt voor al uw vragen. Ook kunnen geinteresseerden uitleg krijgen over de buurtbus, deeltaxi en het gebruik van een OV-chipkaart. Verder is er de mogelijkheid om op deze dagen ook een gratis gepersonaliseerde OV chipkaart aan te vragen. Neem hiervoor een pasfoto en een kopie van uw bankafschrift mee.

Reiswijzer

Met de Reiswijzer wil gemeente Moerdijk meer bekendheid geven aan de vervoersmogelijkheden die er in de gemeente zijn. De gemeente Moerdijk hoopt daarmee een toenemend gebruik van het openbaar vervoer te bereiken en uw mobiliteit te verhogen. De Reiswijzer is ook digitaal te bekijken: Moerdijk.nl/reiswijzer