Open haven Moerdijk - 6 oktober

Geplaatst: 24-9-2018

Nieuwsgierig naar wat er achter de bedrijfspoorten van het haven- en industrieterrein Moerdijk gebeurt? Het Havenbedrijf Moerdijk organiseert samen met diverse bedrijven de Open Haven Moerdijk op zaterdag 6 oktober.

Gemeente Moerdijk is ook aanwezig. Samen met de politie, douane, RAV (ambulance, omgevingsdienst en brandweer laten we zien op de brandweerpost (Plaza 21) wat wij te bieden hebben. Zo kun je een kijkje nemen in verschillende voertuigen van de brandweer, politie, douane en ambulance. Of informatie opvragen bij de verschillende stands. Kinderen vermaken zich ondertussen op het springkussen of bij een van de (water)spelletjes. 

Op deze dag stellen 25 bedrijven verdeeld over het industrieterrein de deuren open voor publiek. Vanaf Ritchie Bros vertrekt een pendeldienst die je naar de bedrijven rijdt. Vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur staan de deuren voor je open.  

Omwille van efficiënte en veilige bezoekersstromen is er behoefte aan inzicht in het aantal bezoekers. Schrijf je daarom in en geef aan welke bedrijven je wil bezoeken. Kijk op www.openhavenmoerdijk.nl welke bedrijven nog meer meedoen en meld je aan. Let op: voor een aantal activiteiten is beperkt plaats. 

Wij hopen je te zien bij Brandweer Moerdijk-Haven!