Enquête: wonen in Zevenbergschen Hoek, wat vindt u?

Geplaatst: 20-2-2019

Nieuwsbericht afbeelding

De gemeente Moerdijk wil de komende jaren op een aantal plaatsen nieuwe woningen bouwen, om zo iets te doen aan het tekort aan woningen. Zevenbergschen Hoek is één van die plaatsen. Een geliefde plek om te wonen in onze gemeente, met dank aan een aantal mooie ‘plussen’. Zo ademt Zevenbergschen Hoek een rijke historie, en woont er een hechte gemeenschap, niet in de laatste plaats dankzij een uitgebreid verenigingsleven. Zevenbergschen Hoek beschikt over waardevolle voorzieningen (school, winkels, speeltuin, en station en snelweg vlakbij) en bijzondere evenementen zoals het jaarlijkse kleurrijke Zomercarnaval en Den Hoek Leeft!

Zevenbergschen Hoek heeft duidelijk de blik op de toekomst gericht: later dit jaar wordt de herinrichting van het centrum afgerond en er zijn plannen om een multifunctioneel centrum te bouwen. Daarin moeten onder andere school, kinderopvang en gemeenschapshuis onderdak krijgen.

En ook heeft de gemeente plannen nieuwe woningen te bouwen in Zevenbergschen Hoek. Op de locatie Sporenbergstraat kunnen volgens het bestemmingsplan 10 tot 25 woningen komen. Voordat we eventuele plannen verder uitwerken willen we graag weten via een online enquête wat uw behoefte is als het gaat om wonen en woningbouw in Zevenbergschen Hoek.

Zo kunnen we er naar streven dat concrete plannen straks zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Laat uw mening weten. Op deze manier kunt u meedenken over de ontwikkelingen van uw mooie dorp! U kunt de enquête invullen vanaf woensdag 20 februari tot en met zondag 10 maart. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!