Nieuwe bijeenkomst speelplek De Wieken

Geplaatst: 12-2-2019

Speelplek De Wieken in Standdaarbuiten krijgt een nieuw jasje. Tijdens de dorpstafel van 29 januari is de afspraak gemaakt dat de gemeente de plannen nog eens volledig toelicht. Daarom organiseren we op maandagavond 25 februari een derde informatieavond. U bent van harte welkom in De Standaert, de start is om 19.30 uur.

Terugblik

Het afgelopen half jaar organiseerde de gemeente twee bijeenkomsten. Op basis van de wensen en ideeën van inwoners, is aan drie verschillende leveranciers van speeltoestellen gevraagd om een ontwerp te maken. Twee leveranciers dienden een plan in dat voldoet aan de eisen. De plannen staan op www.moerdijk.nl/vernieuwing-speelplek. Inwoners zijn vanaf eind januari via facebook en de gemeentelijke website uitgenodigd om hun voorkeur of suggestie voor verbetering door te geven. 

Uitnodiging

Tijdens de dorpstafel bleek echter dat er behoefte is aan meer toelichting, daarom organiseert de gemeente een extra avond. Projectleider Bert Voeten zal de twee plannen bespreken. De belangrijkste verschillen zijn de ijsbaan (met behulp van dammetjes aangelegd of verdiept) en de materialen (metaal met een 'houtlook' versus hout). Ook licht Bert de gedachtes toe over de toe te passen beplanting aan de randen van het park. U bent van harte welkom in De Standaert op 25 februari om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.