Uitnodiging informatieavond speelplekken dorp Moerdijk

Geplaatst: 11-2-2019

De speelplekken in onze gemeente zijn verouderd en worden daarom vernieuwd. In 2019 zijn de speelplekken in Moerdijk aan de beurt. De bestaande speelplek aan de Koning Haakonstraat wordt opgeknapt. Bij de Visserstraat en het Schapenpad komen nieuwe speelplekken.

Naast de genoemde speelplekken is er ook nog een speelplek aan de Grintweg. Deze plek blijft minimaal 1 jaar ná oplevering van de nieuwe speeltuin in het Dorpshart bestaan. Dat is afgesproken tijdens een van de dorpstafelbijeenkomsten in 2018. Na dat jaar wordt in overleg met de dorpstafel bekeken of de speeltuin aan de Grintweg moet blijven bestaan. Tot die tijd blijft de speeltuin onderhouden zodat deze veilig blijft. 

Op 16 mei 2018 was de eerste bijeenkomst waar we met inwoners van Moerdijk hebben nagedacht over de invulling van de speelplekken. Op basis daarvan zijn ontwerpen gemaakt. Download hier het verslag van de eerste bijeenkomst (130 kB). 

Uitnodiging

Op donderdag 21 februari om 19.30 uur is er een 2e bijeenkomst. We bespreken de ontwerpen die zijn gemaakt naar aanleiding van het eerste overleg. Wij hopen dat veel inwoners van Moerdijk met ons mee komen denken over de verdere inrichting van de speelplekken. De avond vindt plaats in de Ankerkuil. Graag tot ziens op 21 februari aanstaande!