Moerdijk peilt tevredenheid inwoners

Geplaatst: 14-1-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Zo’n 2400 inwoners van de gemeente Moerdijk ontvangen rond deze tijd een uitnodiging voor de tweejaarlijkse inwonerspeiling. Deze enquête brengt onder meer in beeld hoe tevreden inwoners zijn over de dienstverlening van de gemeente

De inwonerspeiling wordt iedere twee jaar gehouden. Zo’n 2400 inwoners, die door een representatieve steekproef uit de bevolkingsadministratie zijn geselecteerd, ontvangen per brief een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Ontvangt u geen uitnodiging, dan kunt u helaas niet meedoen.

In de uitnodigingsbrief staat een persoonlijke inlogcode. Daarmee kunnen de deelnemers vóór 4 februari 2019 de peiling online invullen. Wie voor de enquête wordt uitgenodigd maar geen beschikking heeft over internet, kan telefonisch een papieren versie opvragen bij het gemeentehuis.

Met de peiling onderzoekt de gemeente hoe tevreden inwoners zijn over de dienstverlening en welke ideeën en wensen er zijn over allerlei zaken in Moerdijk. De gemeente verwerkt de antwoorden anoniem in een eindrapport, dat voor de zomer wordt gepubliceerd.