Ontwerpen speelplek de Wieken in Standdaarbuiten gereed

Geplaatst: 28-1-2019

Nieuwsbericht afbeelding

De speelplekken in onze gemeente worden vernieuwd. In Standdaarbuiten starten we met speelplek De Wieken. De overige plekken in Standdaarbuiten komen in 2021 aan de beurt. De Wieken pakken we nu al aan op basis van geluiden van inwoners én het feit dat het openbaar groen onderhoud krijg. Twee vliegen in één klap dus.

Het afgelopen half jaar organiseerden we twee bijeenkomsten voor inwoners van Standdaarbuiten. Op basis van de wensen en ideeën van inwoners, heeft de gemeente aan drie verschillende leveranciers van speeltoestellen gevraagd om een ontwerp te maken. Twee leveranciers dienden een plan in dat voldoet aan de eisen. Het woord is nu aan de inwoners.

U vindt de ontwerpen onderaan de pagina 'Vernieuwing speelplek'. De belangrijkste verschillen zijn de ijsbaan (met behulp van dammetjes aangelegd of verdiept) en de materialen (metaal met een 'houtlook' versus hout). Welk voorstel heeft uw voorkeur? Of heeft u suggesties voor verbetering? Geef uw mening uiterlijk 17 februari door. Dat kan per mail: bert.voeten@moerdijk.nl. Het is de bedoeling dat de nieuwe speelplek in april/mei wordt aangelegd.

Meer informatie over het vernieuwen van de speelplek in onze gemeente kunt u vinden op de pagina ‘Vernieuwing speelplek’.