GGD vaccineert ruim 800 jongeren in Zevenbergen

Geplaatst: 11-6-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Dit voorjaar vaccineert GGD West-Brabant jongeren tussen 14 en 18 jaar tegen de meningokokkenziekte. In april was de eerste prikronde. Op 17 juni is de tweede prikronde in de gemeente Moerdijk. Het wordt die dag vanaf 15.00 uur druk rond het gemeentehuis in Zevenbergen. Ruim 800 jongeren geboren tussen 2001 en 2003 komen dan de prik tegen meningokokken ACWY halen.

Jongeren uit 2001, 2002 en 2004 die in april nog niet zijn geweest voor de prik, zijn op die dag ook welkom om de prik alsnog te komen halen. In verband met de verwachte drukte is het advies aan de jongeren die de prikken komen halen op de fiets te komen of te carpoolen. Komt u toch met de auto? Volg dan de borden ‘vaccinatie gemeentehuis’ en parkeer op een van de volgende parkeerplaatsen:

  • P1: Gemeentehuis
  • P2: De Borgh
  • P3: Kasteeltuin
  • P4: Zwembad De Bosselaar

Wij verzoeken u vriendelijk om de instructies van de verkeersregelaars op te volgen, zodat de doorstroming zo optimaal mogelijk blijft. Meer informatie over de vaccinatiecampagne tegen meningokokken ACWY leest u op www.ggdwestbrabant.nl/meningokokken of de campagnewebsite van het RIVM: www.deelditnietmetjevrienden.nl.