Bravoflex: dat is handig!

Geplaatst: 29-3-2019

Bravoflex is jouw rit op bestelling in en om de gemeente Moerdijk. Deze aanvullende vervoerservice bestel je gewoon wanneer het jou uitkomt, in de avond en in het weekend.

Je reist gemakkelijk van halte naar halte, zonder overstap. Het is een nieuwe vorm van openbaar vervoer, zonder vaste route of dienstregeling. Enorm flexibel dus! Je reserveert via de handige app of per telefoon en bepaalt zelf hoe laat en bij welke halte je wordt opgehaald. Ook overstappen op een andere buslijn of bij een OV-knooppunt is eenvoudig met Bravoflex.

Rit plannen

Een rit bestellen kan via de gratis OV flex app of via telefoonnummer 088 - 0761 977.

Tijden

In en om de gemeente Moerdijk rijdt Bravoflex op momenten dat de reguliere bussen niet of nauwelijks rijden. Dit is van maandag t/m vrijdag van 19.00 uur – 0.00 uur en in de weekenden en op feestdagen van 09.00 – 0.00 uur.

Wat kost het?

Voor Bravoflex Moerdijk betaal je € 3,50 per persoon per rit. Altijd. Lekker duidelijk. Voor elke rit binnen de gemeente Moerdijk. Je betaalt direct via de app of bij de chauffeur met je pinpas.

Waar zijn de haltes?

Bravoflex rijdt tussen bushaltes, treinstations en OV-knooppunten in en om de gemeente Moerdijk. Jij kiest welke. Vanaf de OV-knooppunten reis je eenvoudig verder met de trein of bus.

Meer informatie

www.bravoflex.info/moerdijk.