Informatiemarkt wonen in Standdaarbuiten

Geplaatst: 8-3-2019

Niets gaat boven het zo lang mogelijk wonen en leven in de eigen vertrouwde omgeving. Een logische wens. Eigen haard is immers goud waard! Maar dit houdt in dat u langer (in veel opzichten) uzelf moet kunnen blijven redden. En daarvoor is het goed dat u, met name ook zelf, een aantal stappen zet en maatregelen neemt. Of nog eens kijkt of de stappen die u al heeft genomen toereikend zijn

Om inwoners uit Standdaarbuiten bij deze wens te ondersteunen is er op zaterdagmiddag 16 maart van 13.30 uur tot 16.00 uur een ‘informatiemarkt wonen’ in de Standaert in Standdaarbuiten.

Op deze markt geven meerdere instellingen en organisaties uitgebreide informatie en advies over alle aspecten die u kunnen ondersteunen om zo lang mogelijk, prettig, veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen en leven in uw eigen omgeving. U kunt tijdens de markt bijvoorbeeld informatie krijgen over veiligheid, levensloopbestendig wonen, duurzaamheid, de Stimuleringslening van de gemeente, Starterslening en inschrijving huurwoning via Klik voor Wonen, plannen voor nieuwbouw of renovatie. Medewerkers vanuit onder andere gemeente, Woonkwartier, Energiek Moerdijk, St. Wonen met gemak en Inbraakproof beantwoorden al uw vragen en geven informatie.

Inwoners uit Standdaarbuiten kunnen gratis en zonder aanmelding de markt bezoeken op 16 maart in de Standaert. U bent van harte welkom!