Eerste informatieavond Waterwijk Fijnaart

Geplaatst: 31-5-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Nu het bestemmingsplan Fijnaart-West onherroepelijk is, kunnen de voorbereidingen starten voor de bouw van de nieuwe woonwijk voor maximaal 120 woningen. Op maandagavond 24 juni vindt er een informatieavond plaats voor potentieel geïnteresseerde kopers over Waterwijk Fijnaart.

De avond vindt plaats in De Parel, de deuren gaan open om 19.00 uur, start is om 19.30uur. Belangstellenden krijgen meer informatie over de opzet van de wijk, de bouwmogelijkheden en de wijze waarop men aan een kavel kan komen. Het is de bedoeling dat iedereen zich een goed beeld kan vormen van wat hij/zij moet doen en nodig heeft aan ruimte om een woning in Waterwijk Fijnaart te kunnen bouwen.

Zelf omvang kavel bepalen

In Waterwijk Fijnaart kunnen mensen namelijk zelf de omvang van hun eigen kavel bepalen. Particulieren kunnen zich verder individueel of als groep inschrijven. Dat laatste doe je als je een woning wilt bouwen waarbij je ‘aan een ander vast komt te zitten’ (2-onder-één-kap, rijwoningen) of wanneer je de garantie wilt hebben dat je als buren naast elkaar kunt wonen.

Tweede informatieavond na de vakantieperiode

Belangstellenden die verhinderd zijn, kunnen na de vakantieperiode in de herkansing. Dan is er een tweede informatieavond. De avond is qua opzet hetzelfde als de avond in juni.

Na de informatieavonden start de inschrijving

De inschrijving gaat pas open nadat beide informatieavonden achter de rug zijn zodat het voor iedereen goed duidelijk is hoeveel kavelruimte nodig is om de droomwoning te kunnen bouwen. Eerst informeren dan verkopen dus.