Cursus Wat is Herstel?

Geplaatst: 27-9-2019

Nieuwsbericht afbeelding

De cursus 'Wat is Herstel?' Is voor inwoners van de gemeente Moerdijk die te maken hebben (gehad) met een heftige periode in hun leven en daarvan wil herstellen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld burn-out, depressie, worstelen met een verslaving, of herstellen van een psychische kwetsbaarheid.

In deze cursus maak je op een laagdrempelige en veilige manier in kleine groepjes kennis met het begrip herstel. We kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Ook krijg je inzicht in de fasen van herstel zodat je meer begrip krijgt van je eigen herstelproces.

De cursus 'Wat is Herstel?' wordt gegeven door een trainer van Centrum Fameus die zelf ervaringsdeskundige is en na een heftige periode in het leven hersteld is. Door met elkaar te praten over je kwetsbaarheid ervaar je dat je niet de enige bent. Door de ervaring van de trainer leer je veel van elkaar waardoor je je gesteund voelt en weer verder kunt.

Waar en wanneer?

De cursus vindt plaats op 5 maandagochtenden van 10 tot 12 uur, Trefpunt Meer Moerdijk Kristallaan 25C, 4761 ZC Zevenbergen.
We houden rekening met de schoolvakanties. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus op maandag 7 oktober 2019. Wanneer je je aanmeldt, krijg je een uitnodiging met de precieze data en tijden toegestuurd.

Kosten?

Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden.

Aanmelden?

Wanneer je wilt deelnemen aan de cursus, kun je een email sturen naar l.kerkhof@ggzbreburg.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam (i.v.m. certificaten), mailadres, telefoonnummer en geef aan dat het gaat om de cursus Wat is Herstel? van FAMEUS/ gemeente Moerdijk.

De cursus Wat is Herstel? wordt georganiseerd in samenwerking door de gemeente Moerdijk, Fameus, Indigo Brabant en GGz Breburg