‘Ideale dienstverlening – hoe dan?’

Geplaatst: 5-3-2020

Nieuwsbericht afbeelding

Zorgverzekeraars, webshops, NS, banken: als je met hen belt of de chatfunctie opent heb je meestal snel contact. En in de meeste gevallen ook vriendelijk en servicegericht. Resultaat: je voelt je gehoord, begrepen en gewaardeerd. Heerlijk! Natuurlijk willen we voor onze Moerdijkse inwoners dienstverlening op eenzelfde niveau. Maar wat verwachten ze van ons qua dienstverlening? Wanneer zijn ze echt tevreden?

Om dat goed in beeld te brengen organiseren we op 26  en 30 maart ‘Ideale dienstverlening - hoe dan?’. Op deze bijeenkomst willen we van jou en een mooie mix van inwoners en medewerkers horen wanneer jij vindt dat we het als gemeente Moerdijk goed doen als het gaat om onze service. We willen zoveel mogelijk ideeën, suggesties en voorbeelden ophalen.

De centrale vraag is: welke houding en welk gedrag van medewerkers van de gemeente Moerdijk dragen bij aan onze goede dienstverlening? De ideeën, suggesties en voorbeelden vertalen we daarna in afspraken over onze service. Kortom: wat is de gewenste Moerdijkse manier van doen?

Update 13 maart 2020:

De bijeenkomsten op 26 maart en 30 maart worden verzet. Dit vanwege de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. De nieuwe datums zijn momenteel nog niet bekend. 

Wanneer: donderdag 26 maart en maandag 30 maart

Je kunt kiezen uit drie momenten: 

  • Donderdag 26 maart, van 09.00 uur tot 11.00 uur;
  • Donderdag 26 maart, van 14.00 uur tot 16.00 uur;
  • Maandag 30 maart, van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Waar?

In het gemeentehuis: Pastoor van Kessellaan 15, 4761 BJ Zevenbergen. Je wordt ontvangen in de  publiekshal.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur een mail naar info@moerdijk.nl met daarin je voorkeursmoment, je naam en woonplaats. Zonder aanmelding kunnen wij helaas geen rekening houden met je komst en kun je er niet bij zijn. Aanmelden kan tot 19 maart voor de bijeenkomsten overdag en tot 23 maart voor de avond bijeenkomst. 

Heb je vragen? 

Mail deze naar info@moerdijk.nl

Graag tot 26 of 30 maart!