OV Reizigerspanel Brabant. Meld je aan!

Geplaatst: 5-7-2018

Het Brabantse openbaar vervoer verbeteren door uw mening te geven? En tegelijkertijd sparen voor cadeaubonnen of het goede doel? Dat kan met het OV Reizigerspanel Brabant van Reizigersoverleg Brabant. Deze organisatie behartigt uw belangen als reiziger in het openbaar vervoer.

Zelf jouw openbaar vervoer verbeteren…

Door ongeveer zes keer per jaar uw mening via het OV Reizigerspanel Brabant te geven, kan Reizigersoverleg Brabant het openbaar vervoer nog beter op uw wensen afstemmen. De online vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het openbaar vervoer in Noord-Brabant. Voorbeelden daarvan zijn te vinden op ondergenoemde website (‘Resultaten’).

… én sparen voor cadeaubonnen of het goede doel!

Reizigersoverleg Brabant begrijpt dat tijd kostbaar is. Daarom ontvangt u voor elke volledig ingevulde vragenlijst ‘busjes’. Deze zijn in te wisselen voor cadeaubonnen van diverse (web)winkels. U kunt er ook voor kiezen een goed doel te steunen.

Meer informatie en/of aanmelden?

Ga snel naar www.OV-panelbrabant.nl. Daar vindt u meer informatie en kun u zich ook inschrijven. Middels de Facebook-pagina en/of de nieuwsbrief van Reizigersoverleg Brabant blijft u op de hoogte van de uitkomsten van het panel.