Verken de wateren en het vasteland met de Deltapontjes!

Geplaatst: 24-7-2018

Zomer en zon in Moerdijk: dé uitgelezen kans om het water in en om Moerdijk te verkennen. Al eens gedacht aan een van de Deltapontjes? Je hebt keus uit elf veerpontjes én de Waterbus, die varen in het gebied rondom het Haringvliet. Elk pontje is weer anders met een eigen unieke route. Of een rondje Volkerak, met Waterpoort Rondvaarten?

Aanrader: het ‘Rondje Pontje’: voor € 7 vaar je met de fiets op de pont de route van Strijensas-Moerdijk-Willemstad-Numansdorp. Met de fiets valt er op het land vervolgens genoeg te ontdekken en het is de ideale manier om bijvoorbeeld de Hoeksche Waard beter te leren kennen.

Op www.deltapontjes.nl is alle informatie te vinden over de pontjes die van en naar Moerdijk varen en de Waterbus Haringvliet Expeditie. Je vindt er vaartijden en prijzen en per gebied een omschrijving, plus toeristische tips.

Of dacht u van een heerlijk rondje op het Volkerak? Vanaf Fort Sabina naar Ooltgensplaat, Sluishaven en Benedensas.... Kijk voor meer informatie op www.waterpoort-rondvaarten.nl